Poster The Protector (Tom yum goong) (Misiune de recuperare)

The Protector (Tom yum goong) online subtitrat (2005) Misiune de recuperare

Țară: Tailanda

Gen: Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller

Durată: 1 oră și 48 minute

Notă IMDb: 6.9/10

Sinopsis The Protector (Tom yum goong) online

Tom Yum Goong este povestea unui baiat simplu de la tara, pe nume Kham (Tony Jaa). Toata averea tanarului si a tatalui sau sunt doi elefanti, pe care viseaza ca într-o zi sa îi prezinte majestatii sale, Regele Thailandei. Dar cand elefantii sunt furati si vanduti în Australia de catre capul bandei Thai, Kham este hotarat sa plece pe urmele rapitorilor pentru a-si recupera elefantii.

Cu ajutorul politistului Thai, Mark (Tony Jaa) si a fetei Thai, Pla (Bongkoch Kongmalai), Kham are de înfruntat cele mai neasteptate provocari. Problemele apar însa abia cand tanarul trebuie sa faca fata unei periculoase bande conduse de o femeie diabolica, Madame Rose si de bodyguarzii ei necrutatori, Johnny si TK.

Filmul se încarcă...

The Protector (Tom yum goong) (Misiune de recuperare) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Protector

Etichete: subtitrare romana Misiune de recuperare, Tom yum goong 2005 online gratis, The Protector online subtitrat in romana, subtitrare romana Tom yum goong, Misiune de recuperare 2005 online gratis, Misiune de recuperare online subtitrat in romana, Tom yum goong online subtitrat in romana, subtitrare romana The Protector, The Protector 2005 online gratis
Comentează

*