Poster The Quest (Dragonul de aur)

The Quest online subtitrat (1996) Dragonul de aur

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Aventură, Thriller

Durată: 1 oră și 35 minute

Notă IMDb: 5.3/10. O nominalizare.

Sinopsis The Quest online

Superstarul filmelor de actiune, Jean Claude Van Damme isi face debutul regizoral cu Dragonul de aur, un film exploziv in care Van Damme interpreteaza rolul unui infractor marunt pe nume Chris Dubois, a carui existenta va fi mult incercata.

Rapit, luat ca sclav, vandut unor pirati si aruncat in lumea subterana a jocurilor de noroc si kickboxing-ului, Chris face inconjurul lumii, strabatand pe rand insula Muay Tai, unde se predau arte martiale letale, pe meleagurile unor colonii britanice orientale, in misteriosul Bangkok, in dezolantul desert strabatut candva de Genghis Han si, in cele din urma, in stravechiul Oras Pierdut. Acolo trebuie sa treaca testul suprem intr-o competitie care ademenise cei mai buni luptatori din lume si unde are loc cea mai spectaculoasa demonstratie de arte martiale. Competitia are un singur castigator, iar acela nu poate fi decat unul singur: supravietuitorul. El este totodata si castigatorul pretiosului trofeu Dragonul de aur.

Filmul se încarcă...

The Quest (Dragonul de aur) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Quest

Etichete: The Quest online subtitrat in romana, subtitrare romana The Quest, Dragonul de aur 1996 online gratis, The Quest 1996 online gratis, subtitrare romana Dragonul de aur, Dragonul de aur online subtitrat in romana
Comentează

*