Poster The Ruins (Ruinele)

The Ruins online subtitrat (2008) Ruinele

Țară: SUA

Gen: Horror, Thriller

Durată: 1 oră și 30 minute

Notă IMDb: 5.9/10. 2 nominalizări.

Sinopsis The Ruins online

Patru turişti americani doritori de senzaţii tari se aventurează în afara traseelor turistice în timpul vacanţei lor în Cancun, Mexic. Curând ei dau peste un turist german care-i imploră să pornească în căutarea fratelui său rătăcit în junglă. Ajuns în preajma unui loc sacru, mayaş, grupul se va trezi prins într-un adevărat coşmar şi va trebui să lupte din toate puterile pentru a supravieţui.

Bazat pe romanul omonim al scriitorului Scott Smith, “The Ruins” este un horror sângeros. Jeff, Eric, Amy, Stacy, Mathias şi Dimitri se ghidează după o hartă desenată schematic, pe care a lăsat-o în urmă Henrich, fratele dispărut în condiţii misterioase al turistului german Mathias.

Cei şase prieteni se vor trezi implicaţi fără voia lor într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire întrucât se confruntă deopotrivă cu un mediu natural neprielnic şi străin, dominat de plante agăţătoare carnivore, capabile să îi prindă în capcane de tot felul şi imitându-le perfect vocile, precum şi cu localnicii duşmănoşi, care cred cu tărie în superstiţii şi consideră că turiştii se fac vinovaţi de încălcarea unor cutume tradiţionale.

Filmul se încarcă...

The Ruins (Ruinele) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Ruins

Etichete: Ruinele 2008 online gratis, The Ruins 2008 online gratis, subtitrare romana The Ruins, Ruinele online subtitrat in romana, The Ruins online subtitrat in romana, subtitrare romana Ruinele
1 comentariu
  1. eu a scris pe 1 aprilie 2014, 20:09: [ link ]

    cel mai PROST FILM POSIBIL

    răspunde

Lasă un răspuns

*