Poster The Secret Life of Walter Mitty (Viata secreta a lui Walter Mitty)

The Secret Life of Walter Mitty online subtitrat (2013) Viata secreta a lui Walter Mitty

Țară: SUA

Gen: Aventură, Comedie, Dramă, Fantastic

Durată: 1 oră și 54 minute

Notă IMDb: 7.5/10. 3 premii și 7 nominalizări.

Sinopsis The Secret Life of Walter Mitty online

Nimeni nu cunoaşte cu adevărat puterea viselor interioare, din capul nostru, . . . până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente poveşti fantastice din toate timpurile – povestea naturii irezistibile a visului: VIAŢA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini şi jumătate, din anul 1939, şi a deschis-o într-o comedie a secolului 21 despre un bărbat care descoperă că viaţa sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească.

Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanţă mentală de la viaţa sa fără sare şi piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism, romantism plin de pasiune şi învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty şi colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-şi pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale – începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Lui Stiller, VIAŢA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY i-a oferit o şansă rară de a aborda o poveste americană importantă într-o manieră plină de prospeţime, pentru noile vremuri. În timpul liceului a luat primul contact cu povestea lui Thurber – o poveste care, imediat ce a fost publicată în The New Yorker, a avut un impact disproporţional cu lungimea sa. A inspirat o comedie cinematografică a anilor ’40, numeroase spectacole teatrale şi a introdus sintagma „e un Walter Mitty” în limbaj, cu referire la oricine care mai mult visează cu ochii deschişi decât trăieşte real.

Acum, Stiller a profitat de şansa de a transforma personajul permanent escapist al lui Thurber într-unul de complexitate majoră în angrenajul nostru social, reducând şi remodelând timpurile – şi de a împinge povestea mai mult, din punct de vedere comic, dramatic şi cinematic, folosind spectacolul vizual al cinematografiei moderne.

„Îmi place că această poveste nu poate fi clasificată,” spune Stiller. „Are comedie, are dramă, este o poveste de aventuri, e reală şi hiper reală, într-un mod fantastic. Şi totuşi, în centrul întregii poveşti se află un personaj în care, în opinia mea, se poate regăsi oricine – cineva care pare să treacă prin mecanismul vieţii moderne, dar trăieşte o viaţă cu totul diferită în capul său. Pentru mine, acesta întruchipează toate lucrurile pe care ni le imaginăm despre noi înşine şi lume, dar pe care nu le spunem niciodată.”

Filmul se încarcă...

The Secret Life of Walter Mitty (Viata secreta a lui Walter Mitty) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Secret Life of Walter Mitty

Etichete: Viata secreta a lui Walter Mitty online subtitrat in romana, subtitrare romana The Secret Life of Walter Mitty, subtitrare romana Viata secreta a lui Walter Mitty, Viata secreta a lui Walter Mitty 2013 online gratis, The Secret Life of Walter Mitty 2013 online gratis, The Secret Life of Walter Mitty online subtitrat in romana
Comentează

*