Poster The Thirteenth Floor (Etajul 13)

The Thirteenth Floor online subtitrat (1999) Etajul 13

Țară: SUA

Gen: Mister, Science-Fiction, Thriller

Durată: 1 oră și 40 minute

Notă IMDb: 7.0/10. O nominalizare.

Sinopsis The Thirteenth Floor online

Douglas Hall se trezeste intr-o dimineata din 1937 si descopera in casa sa o camasa plina de sange, precum si pe seful sau, Hannon Fuller, mort. Spre surprinderea sa, nu-si aminteste nimic din ce s-a intamplat. Mai rau, nu-si aminteste nici ca el si Fueller traiesc de fapt la sfarsitul secolului si, impreuna, au realizat un program pe calculator care sa simuleze Los Angeles-ul anilor ’30. Incercand sa afle adevarul, Hall cel din 1937 se vede prins intr-un adevarat vartej de crime si tradari, din care singura iesire pare a fi oferita de o femeie misterioasa pe nume Jane. Insa adevaratele intentii ale acesteia nu par a fi onorabile, iar secretele sale pot fi ucigatoare.

Filmul se încarcă...

The Thirteenth Floor (Etajul 13) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Thirteenth Floor

Etichete: The Thirteenth Floor 1999 online gratis, The Thirteenth Floor online subtitrat in romana, Etajul 13 online subtitrat in romana, subtitrare romana The Thirteenth Floor, Etajul 13 1999 online gratis, subtitrare romana Etajul 13
1 comentariu
  1. eu a scris pe 3 aprilie 2014, 23:00: [ link ]

    nu bun – FOARTE BUN – r a r

    răspunde

Lasă un răspuns

*