Poster The Verdict (Verdictul)

The Verdict online subtitrat (1982) Verdictul

Țară: SUA

Gen: Dramă, Filme vechi

Durată: 2 ore și 9 minute

Notă IMDb: 7.7/10. Nominalizat pentru 5 premii Oscar. Alte 5 premii și 7 nominalizări.

Sinopsis The Verdict online

Nominalizat la cinci PREMII OSCAR, inclusiv premiul pentru “Cel mai bun film”, “Cel mai bun regizor” si “Cel mai bun actor”, The Verdict este “un film tulburator, fascinant” (Us) si “unul dintre cele mai bune filme realizate vreodata despre sala de tribunal” ( New York) !

Frank Galvin (Newman) este un avocat alcoolic, terminat, care a pierdut un sir imens de procese. Ca urmare, cand i se propune o întelegere profitabila, în afara tribunalului, toata lumea se asteapta ca el sa ia banii si sa dispara. Dar Frank a obosit sa fuga de toate.

Într-o disperata încercare de a-si recastiga respectul de sine, el prezinta cazul în fata instantei – si descopera ca, daca adevarul îl poti afla într-un proces “prin încercare si eroare”, dreptate poti sa faci doar trecand printr-o încercare de foc.

Filmul se încarcă...

The Verdict (Verdictul) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Verdict

Etichete: subtitrare romana Verdictul, The Verdict 1982 online gratis, subtitrare romana The Verdict, Verdictul 1982 online gratis, Verdictul online subtitrat in romana, The Verdict online subtitrat in romana
Comentează

*