Poster The Wolf of Wall Street (Lupul de pe Wall Street)

The Wolf of Wall Street online subtitrat (2013) Lupul de pe Wall Street

Țară: SUA

Dată lansare: 17 decembrie 2013

Gen: Biografic, Comedie, Crimă, Dramă

Durată: 3 ore

Notă IMDb: 8.5/10. Nominalizat pentru 5 premii Oscar. Alte 17 premii și 48 nominalizări.

Sinopsis The Wolf of Wall Street online

După „Bandele din New York“, „Cârtiţa“, „Aviatorul“ şi „Shutter Island“, echipa de succes Martin Scorsese şi Leonardo DiCaprio revine pe marile ecrane cu un nou film fenomen, o comedie… criminală: „Lupul de pe Wall Street“.

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă, succesul în exces şi puterea dobândită l-au transformat din broker onest în infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.

Bani. Femei. Putere. Petreceri. Distracţii decadente. Droguri. Tentaţiile erau la tot pasul şi atât de uşor de obţinut. Ameninţarea legii era irelevantă, el putea cumpăra orice şi pe oricine. Pentru Jordan şi restul haitei de lupi, nimic nu era destul sau prea mult iar modestia era pentru proşti.

Martin Scorsese îl prezintă pe Leonardo DiCaprio, alături de Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal şi Jon Favreau în „Lupul de pe Wall Street“. Un film spectaculos, care trece prin toate registrele, de la comedie nebună, la erotism şi policier plin de suspans. Din 10 ianuarie în cinematografele din România. Distribuit de MediaPro Distribution.

Filmul se încarcă...

The Wolf of Wall Street (Lupul de pe Wall Street) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer The Wolf of Wall Street

Etichete: Lupul de pe Wall Street online subtitrat in romana, subtitrare romana The Wolf of Wall Street, The Wolf of Wall Street 2013 online gratis, subtitrare romana Lupul de pe Wall Street, The Wolf of Wall Street online subtitrat in romana, Lupul de pe Wall Street 2013 online gratis
1 comentariu
  1. gigi a scris pe 22 februarie 2014, 22:48: [ link ]

    Am icercat sa vad doua filme si dupa 5 min de vizualizare se opreste brusc. Cred ca aveti o problema tehnica.

    răspunde

Lasă un răspuns

*