Poster Torrente 3: El protector (Torrente 3)

Torrente 3: El protector online subtitrat (2005) Torrente 3

Țară: Spania

Gen: Comedie, Crimă

Durată: 1 oră și 31 minute

Notă IMDb: 5.3/10. O nominalizare.

Sinopsis Torrente 3: El protector online

Torrente El Protector este un film spaniol lansat in 2005, al treilea din seria Torrente, scris si regizat de Santiago Segura.

Eurodeputata italiana Giannina Ricci (celebra pentru lupta dusa impotriva fabricilor poluante) vine in Spania pentru a denunta public o companie multinationala care se face vinovata de poluare grava. Conducerea fabricii acuzate se ingrijoreaza din cauza efectelor pe care acest scandal le-ar putea avea si se asigura prin mai-marii politiei nationale ca protectia eurodeputatei nu va fi tocmai cea mai buna. Asa se face ca Jose Luis Torrente, recent reincorporat in politie, ajunge sa devina garda de corp a importantei figuri politice. Din fericire sau din nefericire pentru ea?

Filmul se încarcă...

Torrente 3: El protector (Torrente 3) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Torrente 3: El protector

Etichete: Torrente 3 2005 online gratis, Torrente 3: El protector 2005 online gratis, subtitrare romana Torrente 3, subtitrare romana Torrente 3: El protector, Torrente 3: El protector online subtitrat in romana, Torrente 3 online subtitrat in romana
Comentează

*