Poster Tristan + Isolde (Tristan & Isolda)

Tristan + Isolde online subtitrat (2006) Tristan & Isolda

Țară: SUA

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 2 ore și 5 minute

Notă IMDb: 6.9/10

Sinopsis Tristan + Isolde online

Inainte de Romeo & Julieta au fost Tristan si Isolda…

Dupa caderea Romei, englezii sunt tinuti in frau in mod brutal de catre regele irlandez Donnchadh. Unul din liderii englezi, Lord Marke (Rufus Sewell) vrea sa uneasca triburile engleze ca sa formeze o natiune suficient de puternica pentru a se conduce singura.

Cel mai bun cavaler al lui Marke este Tristan (James Franco), pe care Marke l-a crescut de cand a ramas orfan in urma unui atac irlandez in care a murit si familia lui Marke. Cu Tristan alaturi, Marke crede ca ii poate uni pe englezi si ca va putea elibera Anglia de stapanirea irlandeza. Dar Tristan are un secret teribil…

Ranit in lupta si crezut mort, el este ingrijit si vindecat de Isolda (Sophia Myles), o frumoasa si misterioasa irlandeza, care il ascunde de ostenii tatalui ei, regele Donnchadh, si il readuce la viata. Dar relatia lor pasionala este intrerupta atunci cand Tristan trebuie sa se intoarca in Anglia, fara sa stie daca o va mai revedea vreodata pe Isolda.

Cautand sa starneasca discordie intre triburile engleze, regele Donnchadh ofera mana fiicei lui drept premiu intr-un turnir intre toti campionii Angliei. Tristan castiga mana printesei pentru Lord Marke, a carui dorinta de a vedea o Anglie unita s-ar putea reailza, in sfarsit.

Tristan este ingrozit sa vada ca femeia pe care a castigat-o pentru stapanul sau, femeia cu care Marke se va casatori, este salvatoarea lui irlandeza, Isolda. Mai rau, Marke este un rege bun si cu un viitor maret, a carui credinta in Tristan l-a adus pe cavaler unde este acum.

Separati mai intai de tari aflate in razboi, iar acum de loialitatea fata de rege si tara, Tristan si Isolda trebuie sa-si invinga sentimentele de dragul pacii si al viitorului Angliei. Dar, cu cat isi refuza pasiunea mai tare, cu atat mai mult se inteteste focul ei. In ciuda eforturilor de a sta departe unul de altul, Tristan si Isolda sunt adusi in mod inevitabil unul catre celalalt, riscand totul pentru o ultima imbratisare.

Filmul se încarcă...

Tristan + Isolde (Tristan & Isolda) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Tristan + Isolde

Etichete: Tristan + Isolde 2006 online gratis, Tristan + Isolde online subtitrat in romana, Tristan & Isolda online subtitrat in romana, subtitrare romana Tristan + Isolde, Tristan & Isolda 2006 online gratis, subtitrare romana Tristan & Isolda
Comentează

*