Poster Under Capricorn (Tropicul Capricornului)

Under Capricorn online subtitrat (1949) Tropicul Capricornului

Țară: Marea Britanie

Gen: Crimă, Dragoste, Dramă, Filme vechi

Durată: 1 oră și 57 minute

Notă IMDb: 6.2/10. Un premiu.

Sinopsis Under Capricorn online

In 183, irlandezul Charles Adare ajunge in Australia cu speranta de a se imbogati. El spera sa obtina ajutorul varului sau, proaspat ales in functia de guvernator, pentru indeplinira planului sau. Ajuns in Australia se intalneste cu un mosier foarte bogat , ex-condamnat , Sam Flusky, care vrea sa faca afaceri cu el. Acceptand invitatia acestuia de a lua cina acasa la el, Charles o intalneste pe nevasta lui Sam, Henrietta, pe care o cunoaste din copilarie, de cand aceasta locuia in Irlanda. Henrietta este o acloolica si e pe punctul de a innebunii. Charles in incercarea lui de a o salva va scoate la iveala un secret al sotilor Flusky.

Filmul se încarcă...

Under Capricorn (Tropicul Capricornului) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Under Capricorn

Etichete: Under Capricorn online subtitrat in romana, subtitrare romana Tropicul Capricornului, Under Capricorn 1949 online gratis, Tropicul Capricornului online subtitrat in romana, Tropicul Capricornului 1949 online gratis, subtitrare romana Under Capricorn
Comentează

*