Poster Valkyrie (Operatiunea Valkyrie)

Valkyrie online subtitrat (2008) Operatiunea Valkyrie

Țară: SUA

Gen: Dramă, Istoric, Război, Thriller

Durată: 2 ore și 1 minut

Notă IMDb: 7.1/10. 2 premii și 8 nominalizări.

Sinopsis Valkyrie online

In timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, colonelul german Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) este ranit in Africa si intoarce in tara. Nemultumit de abuzurile nazistilor, Stauffenberg se alatura Rezistentei si accepta sa conduca Operatiunea Valkyrie, al carei scop era asasinarea lui Adolf Hitler si inlocuirea acestuia cu un guvern mai liberal. Colonelul isi ia sarcina de a introduce el insusi in biroul lui Hitler valiza in care fusese asezata o bomba cu ceas.

“Promisiunile de pace si prosperitate ale Führerului s-au abatut de la drum, lasand in urma lor un val de distrugeri. Ororile comise de trupele SS ale lui Hitler sunt o pata pe onoarea armatei germane.

Un dezgust raspandit predomina in randurile ofiterilor fata de crimele comise de nazisti – uciderea de civili, torturarea si infometarea prizonierilor, executarea in masa a evreilor. Datoria mea de ofiter nu mai este de a-mi salva tara, ci de a salva vieti omenesti.

Nu pot gasi un general in masura sa-l confrunte pe Hitler, care sa aiba curajul sa o faca. M-am trezit inconjurat de oameni care nu doresc – sau sunt incapabili – sa vada adevarul: Hitler nu este numai dusmanul suprem al intregii lumi, ci si dusmanul suprem al Germaniei.

Trebuie facuta o schimbare… “

- Tom Cruise in rolul Colonelului Claus von Stauffenberg in Valkyrie

Filmul se încarcă...

Valkyrie (Operatiunea Valkyrie) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Valkyrie

Etichete: subtitrare romana Valkyrie, Operatiunea Valkyrie online subtitrat in romana, subtitrare romana Operatiunea Valkyrie, Valkyrie 2008 online gratis, Operatiunea Valkyrie 2008 online gratis, Valkyrie online subtitrat in romana
Comentează

*