Poster Waqt: The Race Against Time (Impotriva Timpului)

Waqt: The Race Against Time online subtitrat (2005) Impotriva Timpului

Țară: India

Gen: Comedie, Dragoste, Dramă, Musical

Durată: 2 ore și 33 minute

Notă IMDb: 6.6/10. 4 nominalizări.

Sinopsis Waqt: The Race Against Time online

Iswarchand Thakur și Sumitra Thakur sunt căsătoriți și conduc o fabrică de jucării împreună. Ei au un fiu pe nume Adita Thakur. Adita este un tip risipitor, care nu cunoaște termenul de responsabilitate și care nu știe cu certitudine ce vrea să facă în viață. Lucrurile se complică atunci când Adita fuge de acasa și se căsătorește cu prietena lui Pooja, fata lui Natu-Bhai.

Când Pooja rămâne însărcinată, atât Iswar cât și Sumitra decid să-l facă pe fiul lor să-și dea seama de responsabilitatea pe care o are – aceea de a avea grijă de soția și de fiul său nenăscut. Pentru a-și atinge obiectivul, cei doi apelează la măsuri drastice ajungând chiar să recurgă la scoaterea din casa a lui Adita și a soției sale. Acest lucru ajunge să-l enerveze atât de tare pe fiul lor, încât acesta începe să-și urască tatăl. Ceea ce nu știe Adita este că tatăl lui este bolnav de cancer și nu mai are mult de trăit. Oare va reuși Adita să afle adevărul despre starea tatălui său? Va deveni el oare un om mai responsabil?

Filmul se încarcă...

Waqt: The Race Against Time (Impotriva Timpului) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Waqt: The Race Against Time

Etichete: Waqt: The Race Against Time 2005 online gratis, subtitrare romana Impotriva Timpului, Waqt: The Race Against Time online subtitrat in romana, Impotriva Timpului 2005 online gratis, subtitrare romana Waqt: The Race Against Time, Impotriva Timpului online subtitrat in romana
Comentează

*