Poster What Dreams May Come (O iubire fara sfârsit)

What Dreams May Come online subtitrat (1998) O iubire fara sfârsit

Țară: SUA

Gen: Dragoste, Dramă, Fantastic

Durată: 1 oră și 53 minute

Notă IMDb: 6.9/10. A câștigat un Oscar. Alte 4 premii și 2 nominalizări.

Sinopsis What Dreams May Come online

În 1998 ROBIN WILLIAMS ne-a dus într-un loc unde nu am mai fost pîna acum. Pregateste-te sa intri pe cel mai frumos si magic taram la care visezi.

WHAT DREAMS MAY COME este o puternica poveste de dragoste derulata pe tarîmuri de basm cum nu ati mai vazut niciodata.

Cînd Chris Nielsen (ROBIN WILLIAMS) moare într-un accident, el este condus de catre Albert (CUBA GOODING JR.) prin Summerland o tara de vis plãsmuitã de imaginatia lui.

Aceasta este povestea de dragoste care tine pentru totdeauna, nu doar cît o viata de om, desfasurata într-un cadru feeric, în regia lui VINCENT WARD dupa scenariul lui

RON BASS. Chris trece prin rai si prin iad pentru a-si regasi sotia, pe Annie.

WHAT DREAMS MAY COME este dovada puterii pe care o pot da dragostea si curajul si a miracolelor pe care le putem înfaptui cînd nu ne dam batuti.

Filmul se încarcă...

What Dreams May Come (O iubire fara sfârsit) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer What Dreams May Come

Etichete: subtitrare romana O iubire fara sfarsit, What Dreams May Come online subtitrat in romana, What Dreams May Come 1998 online gratis, O iubire fara sfarsit online subtitrat in romana, O iubire fara sfarsit 1998 online gratis, subtitrare romana What Dreams May Come
Comentează

*