Poster Wuthering Heights (La răscruce de vânturi)

Wuthering Heights online subtitrat (1992) La răscruce de vânturi

Țară: Marea Britanie

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 1 oră și 45 minute

Notă IMDb: 6.9/10. O nominalizare.

Sinopsis Wuthering Heights online

Eterna poveste de dragoste şi pasiune a lui Emily Brontë’s prinde viaţã în aceastã versiune cinematograficã în care evolueazã Juliette Binoche şi Ralph Fiennes. Filmat în Yorkshire, filmul este prima adaptare cinematograficã a romanului semnat de Brontë’s în care este prezentatã povestea a douã familii de-a lungul a douã generaţii a cãror viaţã şi avere se întrepãtrund într-o reţea complexã dominatã de pasionala relaţie dintre damnaţii iubiţi Heathcliff şi Cathy.

Fiennes construieşte un personaj dinamic şi plin de vitalitate, iar Binoche evolueazã în dublu rol, Cathy Earnshaw şi Catherine Linton într-un flim care surprinde puterea evocatoare a romanului clasic.

Filmul se încarcă...

Wuthering Heights (La răscruce de vânturi) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Wuthering Heights

Etichete: subtitrare romana La rascruce de vanturi, subtitrare romana Wuthering Heights, La rascruce de vanturi online subtitrat in romana, Wuthering Heights 1992 online gratis, Wuthering Heights online subtitrat in romana, La rascruce de vanturi 1992 online gratis
Comentează

*