Poster Wuthering Heights (La răscruce de vânturi)

Wuthering Heights online subtitrat (2009) La răscruce de vânturi

Țară: Marea Britanie

Gen: Dragoste, Dramă

Durată: 2 ore și 22 minute

Notă IMDb: 7.5/10

Sinopsis Wuthering Heights online

Actiunea se petrece la inceputul secolului al XIX-lea, la o ferma din Yorkshire, al carei stapan – Dnul Earnshaw, sosit din calatorie – aduce in casa sa pe Heathcliff, un baiat gasit pe strada. Comportamentul salbatic si caracterul inchis al acestuia nu este pe placul celorlalti membrii ai familiei, dar Heathcliff isi rascumpara gestul tatalui sau adoptiv muncind la treburile casei. Cu timpul se naste o simpatie reciproca intre el si Cathy-fiica familiei Earnshaw, amandoi preferand salbaticia mlastinilor din zona si fiind mereu nedespartiti. Relatia lor are de suferit cand Cathy il cunoaste pe bogatul Edgar Linton, cu care se si casatoreste – incantata de supusenia acestuia in contrast cu neinduplecarea lui Heathcliff.

Dezamagit, Heathcliff paraseste tara si se intoarce peste ceva timp, cumparand Wuthering Heights – casa copilariei sale si casatorindu-se cu Isabelle Linton-sora lui Edgar, in gest de razbunare pentru tradarea suferita. Suferinta si dragostea celor doi nu este limitata nici de moartea lui Cathy, pe care Heathcliff o implora sa ii apara ca spirit chinuitor la Wuthering Heights.

Filmul se încarcă...

Wuthering Heights (La răscruce de vânturi) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer Wuthering Heights

Etichete: Wuthering Heights online subtitrat in romana, Wuthering Heights 2009 online gratis, subtitrare romana La rascruce de vanturi, La rascruce de vanturi online subtitrat in romana, La rascruce de vanturi 2009 online gratis, subtitrare romana Wuthering Heights
Comentează

*