Poster You Don't Mess with the Zohan (Nu te pune cu Zohan)

You Don't Mess with the Zohan online subtitrat (2008) Nu te pune cu Zohan

Țară: SUA

Gen: Acțiune, Comedie

Durată: 1 oră și 53 minute

Notă IMDb: 5.5/10. 2 premii și o nominalizare.

Sinopsis You Don't Mess with the Zohan online

Una dintre cele mai apreciate echipe regizor-actor de la Hollywood se reuneste: dupa succesul international avut cu I now pronounce you Chuck and Larry, Dennis Dugan (Big Daddy, Happy Gilmore) colaboreaza iar cu Adam Sandler la o supercomedie. Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ.

Ajuns la New York incearca sa se angajeze la societatea varului sau, cautand in continuare sa-si implineasca visul. Ajunge in cele din urma hair-stylist si descopera inclusiv dragostea. Plin de fler si inovator intr-o maniera prina de umor, atrage cliente de toate varstele si se simte implinit, dar… este descoperit ca fiind agentul Mossad ascuns, si de aici o comedie plina de actiune!

Filmul se încarcă...

You Don't Mess with the Zohan (Nu te pune cu Zohan) online va începe imediat. Dacă acest mesaj nu dispare, încercați eventual să reîncărcați pagina.

Trailer You Don't Mess with the Zohan

Etichete: Nu te pune cu Zohan 2008 online gratis, You Don't Mess with the Zohan online subtitrat in romana, Nu te pune cu Zohan online subtitrat in romana, subtitrare romana You Don't Mess with the Zohan, subtitrare romana Nu te pune cu Zohan, You Don't Mess with the Zohan 2008 online gratis
Comentează

*